Berlijn-Tour op Maat

Wij proberen voor iedere deelnemer, met én zonder Berlijn-ervaring, een uitdagende tour te maken. Een klein beetje meer inhoud maakt een Berlijn-reis al veel waardevoller. Om van iedere tour een unieke te maken, werken we graag met thema's. U kunt kunnen kiezen uit onze thema's en deze combineren. U kunt natuurlijk ook een geheel eigen thema (!) kiezen. Wij richten ons naar uw interesses en staan voor alles open...Nou ja, voor heel veel.   

Laat je meevoeren door de gidsen van Berlijn op Maat - ook als je Berlijn al denkt te kennen
Tours langs onverwachte, Berlijnse bezienswaardigheden buiten de gebaande paden - in het Nederlands

Berlijn voor gevorderden

Berlijn mag misschien geen gemakkelijke of mooie stad zijn, ze is ontzettend boeiend en fascinerend. Ben je eenmaal in de greep van het Berlijn-gevoel, dan laat de stad je niet meer los – en blijft je terugkeren. Herkent u dit? En wilt u het liefst nog meer bijzondere ervaringen in de stad opdoen? Neem dan vooral een gids van Berlijn op Maat onder de arm! Onze op maat gemaakte tours zijn in het bijzonder geschikt voor gezelschappen die al eerder hier waren. 


Bevlogen en deskundige gidsen

In een rondleiding ´Berlijn op Maat´ zullen zij je niet alleen hun passie voor de stad laten voelen – ze zullen je vooral meenemen naar plekken en verhalen die je blijven verrassen. Heb je het gevoel Berlijn gezien te hebben? Na deze rondleiding denk je daar ineens heel anders over!


Onze thema's

Thema's maken van uw tour een unieke en persoonlijke activiteit, passend bij het profiel van uw gezelschap. U kunt óf uit onderstaande thema's kiezen of uw eigen thema voorstellen. 


Vraag een Tour 'Berlijn op Maat' aan - in het Nederlands

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.