TOURS - EXCURSIES - MEER

Voor een uniek verblijf in Berlijn

BERLIJN OP MAAT organiseert maatschappelijk betrokken tours en excursies. Wij helpen mensen de vele facetten van Berlijn te ontdekken. Ons doel: zorgen dat deze enerverende hoofdstad jouw gezelschap verrast, grijpt en inspireert - en dat jullie blijvende indrukken mee naar huis nemen.  


Tour met gids in het Nederlands

Wij richten onze tours altijd naar jullie verwachtingen en wensen. Je geeft aan wat jouw gezelschap van Berlijn wilt zien en wij stippelen een ideale route uit. Zijn jullie voor het eerst in deze unieke stad, dan maken wij je wegwijs in verschillende leuke stadsdelen en wijken met onze Welkom in Berlijn-tour. Gaat jullie interesse vooral uit naar de fascinerende Berlijnse historie, boek dan onze Sporen van het Verleden-tour.   


Speciale excursies

...

Wij organiseren excursies voor gezelschappen met interesse voor (actuele) maatschappelijke  thema's. Als politiek centrum en cultuurmetropool leent Berlijn zich bijvoorbeeld uitstekend voor excursies rondom thema's als duurzaamheid (zie hieronder), burgerschap, stadsontwikkeling en cultureel/creatief ondernemerschap. Klik voor meer info over onze excursies op het beeld hieronder.   

Berlijn op Maat - excursies - duurzaamheid - stadsontwikkeling - berlijnse muur - burgerschap - ondernemerschap.

...

Excursie Duurzaamheid

Als één van de meest actuele en veelbesproken maatschappelijke thema's staat 'duurzaamheid' in Duitsland én in het bijzonder Berlijn hoog op de agenda. Wij hebben een excursie in dit thema ontwikkeld voor groepen die zich vanuit beroep, studie of persoonlijke interesse bezighouden met duurzaamheidsvraagstukken.   

Berlijn - excursie - duurzaamheid - 2020 - groene economie - energietransitie - circulaire economie

Dagtrips in en rondom Berlijn

Berlijn is een van de meest uitgestrekte en groenste (!) steden van Europa, waarin je eindeloos kunt exploreren en ontdekken. Al aan de randen van het centrum beginnen de bosgebieden (Grunewald) met mooie meren (Wannsee) en wat te denken van een dagtour naar Potsdam, een stadje met ongelofelijk veel historie en prachtige kasteelparken. 

...

...

Uitgebreide tours

 Wij bieden uitgebreide tours aan voor gezelschappen die maar geen genoeg van deze stad kunnen krijgen. Deze tours noemen noemen wij stadsexpedities. Staan jullie open voor nieuwe perspectieven en afwijkende routes, ga dan een dag met ons op pad door het onbekende Berlijn.