Reacties

Heeft u een excursie met ons gedaan of heeft u op een andere manier gebruik gemaakt van onze service, dan kunt u een reactie achterlaten in ons nieuwe gastenboek. Hieronder vindt u ook reacties van eerdere deelnemers. 

Geef hier uw reactie:

Commentaren: 6
 • #6

  Anoniem (zondag, 12 mei 2024 11:08)

  Als je nu eens een diepere inkijk in het mensenleven wilt én Berlijn wilt bezoeken op een andere manier dan gebruikelijk, dan ben je bij bewustBerlijn, op de juiste plek! Kennis, behulpzaam en origineel, zijn de steekwoorden!

 • #5

  Monique Dijk (donderdag, 04 april 2024 21:24)

  Ik heb Tom van de week leren kennen als een enorm behulpzame man met buitengewone kennis over en liefde voor Berlijn, met oog voor detail, uitstekende kennis van de Duitse taal en bereid om buiten het hokje te denken. Ik had een ongebruikelijk verzoek over een bezoek met een deadline in Berlijn en Tom heeft het zonder aarzelen opgepakt en supersnel uitgevoerd. Ik wens iedereen die een toer door Berlijn wil, een Tom toe ;-)

 • #4

  Erna Wolberink (dinsdag, 19 oktober 2021 20:17)

  Wij zijn met ons bedrijf (18 man sterk) op tour geweest met gids Tom. Hij heeft ons 3 dagen lang fietsend, wandelend en met het ov overal naar toe gebracht in Berlijn. Hij wist ons veel te vertellen over de geschiedenis en bijzondere bouwwerken en musea. Het was al met al een zeer geslaagde reis, mede dankzij de goede begeleiding van Tom!

 • #3

  van Meteren Mark (zondag, 09 augustus 2020 09:13)

  Wij hadden een tour per fiets op maat geboekt.
  Tom onze Nederlands talige gids nam ons echt super goed mee in de geschiedenis van Berlijn Tijdens deze 3 uur durende tour bezichten wij een aantal belangrijke plaatsen van Berlijn. Hij vertelde met passie over de geschiedenis van deze plaatsen. Super aan te raden voor bezoekers van deze mooie leuke stad!
  Top gids!

 • #2

  Edwin (woensdag, 25 maart 2020 11:43)

  We waren op zoek naar een niet commerciële tour, iemand die Berlijn kent en exact aanvoelt wat wij wilden. Nou dat was wat we kregen. Tom heeft ons echt vooral ook de kleine dingen laten zien en gaf ook veel details. Zijn kennis van Berlijn en de geschiedenis ervan is fenomenaal. hij had de fietsen geregeld, hebben koffie gedronken bij een leuk kleinschalig bistrootje, precies wat we zochten. ook had hij een map met oude foto's en tekeningen bij zich die zijn verhaal nog meer tot leven brachten. zoek je een tourguide in Berlijn? zoek niet verder Tom is de man, onbetwist.

 • #1

  Elly en Mary uit Zwolle (dinsdag, 17 december 2019 13:33)

  Berlijn op Maat: Dat was het zeker!!
  Op de ochtend dat wij de tour met de fiets met Tom zouden doen, bleek dat wij eerst een bezoek aan het ziekenhuis moesten brengen. Tom begeleidde ons bezoek en na 3 uur (de oorspronkelijke tijd die we geboekt hadden) konden we pas starten met onze tour. Tom had in de wachtkamer al veel verteld over Berlijn aan de hand van platen. Maar in de extra 1 ½ uur die we kregen van Tom, heeft hij de tour op de fiets voortgezet en ons heel veel van Berlijn laten zien!!!!!
  Dank je wel, Tom!!! Dit vergeten we nooit meer!


Eerdere reacties

Verrassend en boeiend

´Hoewel ik samen met mijn partner al vele fietstochten gemaakt heb in Berlijn, en daardoor de stad al een beetje ken, was de fietstour met Peter verrassend. Nieuwe en interessante plekken gezien en overal weet Peter veel en boeiend over de geschiedenis van Berlijn te vertellen... indrukwekkend! Dank Peter! Van harte aanbevolen!´- Johan van der Kooij 

Gepassioneerd

´Door de gepassioneerde manier van presenteren heeft Peter ons een onvergetelijke dag bezorgd waarin we Berlijn intens beleefd hebben. Een absolute aanrader !´ - Michael Spaargaren

Berlijn gezien en beleefd

´Peter en Tom namen ons (gezin met drie kinderen van 11, 15 en 16 jaar) ieder een dagdeel mee op stap in Berlijn.  De excursies zijn echt maatwerk, afgestemd op onze interesses en kennisniveau. Tom en Peter's kennis van de stad, zijn bewoners en hun levendige manier van vertellen, maakten dat we Berlijn niet alleen gezien maar ook echt beleefd hebben. Heel veel dank!´ - Ernestine Hulzebosch

Verrassende emotie

De rondleiding van 3 uur is zeker niet te lang. Een mooie wandeltour vol verrassende emotie van de verdeling en hereniging.....afgewisseld met een positieve blik op het Berlijn van nu, soms stilstaand bij het culturele verleden van een bijzondere wereldstad. Ons team heeft ervan genoten en Peter heeft ons alle 13 (van 15 tot 72 jaar )weten te boeien echt TOP! - Karel Derks...

"Door de gepassioneerde manier van presenteren heeft Peter ons een onvergetelijke dag bezorgd, waarin we Berlijn intens beleefd hebben. Een absolute aanrader!"

 

"I.p.v de traditionele tour geeft Tom ons de EXTRA DIMENSIE aan de historie van Berlijn."

 

"Er zijn veel organisaties die een tour door Berlijn aanbieden, maar bij Peter en Tom word je niet als toerist, maar als een gast behandeld."