B2B

Programma's voor Berlijn-reis

Wij helpen reisagentschappen, bedrijven en (reis)organisaties met het invullen van een waardevol programma van een reis naar de Duitse hoofdstad. Berlijn is een ideale bestemming voor groepsreizen. Een gesmeerd programma vergt echter vakwerk; in het bijzonder lokale kennis is onontbeerlijk. Die bieden wij! 

Maatwerk

Wij vinden dat de inhoud van een reis heel belangrijk. Deze moet van een optimale kwaliteit zijn en aansluiting vinden bij de verwachtingen van het betreffende reisgezelschap. De inhoud maakt van de gedeelde herinnering aan de Berlijn-reis een blijvende! Een ander kernelement van een reis met meerwaarde is de logistiek, een efficiënte verplaatsing van A naar B en een overnachtingsplek op een gunstig gelegen plek in deze uitgestrekte stad. Ook in dit opzicht zijn wij graag de helpende hand.  

Gelukkig bewegen wij ons al jaren kriskras door Berlijn- en kennen we de snelste wegen, leukste paadjes en beste shortcuts. Bij een op maat gesneden programma horen niet alleen geschikte activiteiten, tours en/of excursies, ideaal gelegen en leuke locaties, maar ook optimale routes en niet te vergeten leuke plekken om te eten en drinken. Ons doel: al deze elementen van de reis naadloos op elkaar afstemmen!  

Inhoud én ontspanning

Bij het maken van een programma  werken wij graag met thema's, zoals duurzaamheid, historie, cultuur, ondernemerschap en stadsontwikkeling. Deze geven ons de mogelijkheid een reisprogramma te maken, dat voelt als een mooi verhaal én dat aansluit bij het karakter van het gezelschap.

 

Andere thema's of combinaties zijn ook mogelijk. Ook kunt u ons natuurlijk een eigen thema voorstellen. Op basis van uw verwachtingen gaan wij vervolgens aan de slag. En geen zorgen dat het karakter van de reis te zwaar wordt: wij vinden inhoud belangrijk, maar plannen juist ook ruimte in voor ontspanning. 

Reisprogramma Berlijn op Maat - foto 6

Neem contact voor een reisprogramma

Organiseert u een Berlijn-reis voor een gezelschap? Heeft u hulp nodig bij het maken van een onderhoudend programma? Of juist advies en begeleiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op met ons op via het onderstaande contactformulier, en laat ons uw wensen en voorstellingen weten.  Aan de hand daarvan nemen wij contact met u op - en kunnen desgewenst een vrijblijvende offerte of prijsindicatie sturen.

 

Let op: Wij zijn geen reisbureau of touroperator, maar werken wel vaak met hen samen.  Dit geldt ook voor bedrijven, organisaties en andere professionele en particuliere gezelschappen, die een reis naar Berlijn plannen.

 

Behalve reisprogramma´s organiseren wij ook tours, excursies en stadexpedities. En beheren wij het online magazine Stadtgeist.

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.