Excursie Stadsontwikkeling

Sinds de hereniging van Oost en West - nu 30 jaar geleden - heeft Berlijn zich fenomenaal ontwikkeld. Deze excursie gaat over veranderingen van en ingrepen in het stedelijke landschap en de drijvende krachten daarachter: ambities, visies en globalisering.    

Leerzaam en inspirerend

Deze excursie is interessant voor iedereen, die zich vanuit professie, studie of bijzondere persoonlijke interesse bezighoudt met het thema 'stad'. De stappen die Berlijn heeft gemaakt van een door Muur en dictatuur gespleten stad tot een spraakmakende metropool zijn ongelofelijk inspirerend. De gidsen van Berlijn op Maat volgen de ontwikkelingen van deze stad al vele jaren op de voet en gieten deze kennis in een helder verhaal en een unieke route langs interessante locaties. 

Nederlandstalige begeleiding

Wij werken in het bijzonder met en voor uiteenlopende gezelschappen (bedrijven, organisaties, afdelingen, verenigingen, teams, etc) uit Nederland en Vlaanderen. In het thema 'stadsontwikkeling' hebben reisprogramma's en vakexcursies ontwikkeld voor provinciebesturen, gemeentes, afdelingen van ministeries, architecten, bouworganisaties, ondernemers en stadsplanners.     


Excursie aanvragen

Bezoekt u Berlijn met een gezelschap met buitengewone (professionele) interesse in stadsontwikkeling en aanverwante thema's, dan stellen wij een op maat gemaakt programma voor u samen. De excursie is dan gegarandeerd interessant voor alle deelnemers van het gezelschap. U kunt een aanvraag indienen via het onderstaande formulier - wij doen u z.s.m. een voorstel. 

Aanvraagformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.