INSPIRATIEREIS

In Berlijn komt veel samen: recente, sterk zichtbare wereldhistorie, actuele (internationale) politiek en hoogstaande cultuur. Deze stad is een smeltkroes van culturen, creatieve ideeën en unieke stadsontwikkeling. Berlijn heeft inspireert ons - en miljoenen met ons. Die inspiratie willen wij met u en uw gezelschap delen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor uw organisatie, creatieve input voor uw bedrijf of alternatieve concepten voor uw project: een verblijf in deze stad scherpt de geest.  En wij staan u daarin graag bij. 

Een geslaagde inspiratiereis behoeft een zorgvuldig samengesteld programma. Dat is de specialiteit van Berlijn op Maat. Wij ontwikkelen workshops in uiteenlopende thema's, leerzame excursies en realiseren ontmoetingen met inspirerende mensen in de Duitse hoofdstad. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en gewerkt voor ondernemersclubs, bestuurders, bedrijven en organisaties uit zeer uiteenlopende sectoren. Onze programma's en bijbehorende thema's lenen zich in het bijzonder goed voor professionals uit de publieke sector, de cultuur- en mediabranche, onderwijs  en het maatschappelijke werkveld. 

Meer info

Organiseert u een Berlijn-reis voor een nieuwsgierig gezelschap dat behoefte heeft verdieping? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste activiteiten.  Wij concentreren ons bij uitstek op de inhoud van de reis en de logistiek binnen Berlijn zelf. Zo hoeft u zich met onze hulp geen zorgen meer te maken over het meest gecompliceerde deel van de reis. Neemt u gerust contact op via het onderstaande formulier. Wij komen z.s.m. bij u terug met een eerste voorstel. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.