Incentives

Berlijn is een ideale stad voor incentives. Hier vindt u alle mogelijkheden om uw medewerkers extra te motiveren en te belonen voor hun geleverde prestaties. Peter Bijl en Tom Bergrath van Berlijn op Maat helpen u graag met het ontwerpen van een optimaal programma. Op basis van uw beschrijving van de groep, gaan wij op op zoek naar passende activiteiten. U kunt bijvoorbeeld denken aan een ontspannen tour (met de fiets, bus of het ov), een kanotocht over de Spree, een leerzame excursie in thema Tweede Wereldoorlog of Berlijnse Muur, een dagtocht naar de nabijgelegen prachtstad Potsdam, een picknick in het park of een tour door één van de meest bijzondere bouwwerken van de stad, de oude centrale luchthaven Tempelhof.  

incentives Berlijn op Maat - Foto 1
Incentives Berlijn op Maat - foto 2


Meer info

Berlijn op Maat is gespecialiseerd in het samenstellen van programma´s  voor uw reis naar Berlijn. Wij organiseren in de eerste plaats excursies en tours, maar zijn geen reisbureau of touroperator. Dit betekent dat wij geen hotelkamers in, of transport naar Berlijn boeken. Wel kunnen wij hier vanzelfsprekend tips en adviezen voor geven. Ook helpen wij u graag met het vinden van passende eetlocaties en uitgaansgelegenheden.

 

Organiseert u een reis naar Berlijn voor uw bedrijf, organisatie of afdeling? Wij helpen u graag om hiervan een prachtige ervaring te maken, voor alle deelnemers. Laat uw bericht achter via het onderstaande contactformulier en wij komen z.s.m. met een eerste voorstel.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.