Kennisreis

Berlijn is een van de belangrijkste politieke en culturele centra van Europa en een internationaal trefpunt voor creatieve, jonge ondernemers. In deze stad is veel kennis gebundeld, met name op het gebied van openbaar bestuur, internationale politiek, lobbyisme, kunst, cultuur- en mediabeleid. Wij willen u laten profiteren van deze kennis door middel van op maat gemaakte reisprogramma's in deze stad. Onze aanpak sluit in het bijzonder goed aan bij professionals uit de publieke sector, alsmede de media- en cultuurbranche.

Organiseert u een reis naar of een evenement in Berlijn voor een gezelschap? En bent u op zoek naar waardevolle kennis en nieuwe perspectieven? Berlijn op Maat helpt u graag met het samenstellen van een uitgebalanceerd, op maat gesneden programma. Wij bieden leerzame excursies, ontspannen tours, kunnen lokale experts inschakelen en organiseren voor u bezoeken aan kennisinstellingen en interessante projecten.  


Op basis van een korte schets van het gezelschap - dat kunnen ook steekwoorden zijn - kunnen wij al een eerste voorstel maken. Neemt u vooral contact op via het onderstaande formulier.  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.