NETWERKREIS

Netwerkreis Berlijn op Maat foto 1
Netwerkreis Berlijn op Maat - foto 2


Wat is er waardevoller dan een goed netwerk? Berlijn is een mondiaal trefpunt voor creatieve geesten, beleidsbepalers, cultuurmakers, invloedrijke media, etc. Goede contacten hier kunnen u vooruithelpen, zeker als u internationale plannen heeft voor uw onderneming, organisatie of project. Berlijn op Maat kan u helpen aan de juiste contacten met de passende ideeën in de Duitse hoofdstad. Onze manier van werken past in het bijzonder goed bij professionals uit de wereld van media, cultuur en politiek - zoals in 2017 al bleek tijdens de netwerkreis rond de Duitse verkiezingen die we organiseerden.

Bent u op reis met uw eigen netwerk? En wilt u in een inspirerende setting de juiste nieuwe onderlinge verbindingen leggen? 

Of wilt u juist werken aan een goed netwerk in Berlijn voor u en uw organisatie? Berlijn op Maat helpt u zowel daarbij, als bij het samenstellen van een passend programma met geschikte activiteiten en waardevolle ontmoetingen.

 

Schets ons uw ideeën en wensen en wij kunnen een eerste voorstel voor u maken. Vult u daartoe het onderstaande formulier in. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.