Tours in Berlijn met Nederlandse gids

Berlijn is veelzijdig. Voor een eerste bezoek zijn er bekende bezienswaardigheden, maar ook voor de ervaren Berlijn-reiziger blijft er genoeg te ontdekken. Met Berlijn op Maat nemen we jullie mee op sleeptouw, door de stad die ons zo na aan het hart ligt. 

Berlijn op Maat biedt tours in Berlijn met Nederlandse gids voor alle grote en kleine gezelschappen

De voornaamste ingrediënten van onze tours? Historie, politiek, stadsontwikkeling, (lokale) cultuur, eten&drinken, bijzondere plekken en leuke buurtjes. U kiest het transportmiddel: te voet, openbaar vervoer, fiets, auto of huurbus. Wij stippelen een route uit die past bij uw wensen en verwachtingen. Een leuke én leerzame activiteit voor ieder gezelschap.


Onze populairste tours

Onze tours zijn in geschikt voor gezinnen, vriendengroepen en andere gezelschappen die op zoek zijn naar een bijzondere invulling van een reis naar Berlijn. De tours duren in de regel 3 uur, maar kunnen ook langer of korter. U plaatst een aanvraag via het onderstaande formulier en wij stippelen de route uit. Prijzen vindt u in de tabel onderaan deze pagina.


KIES EEN TOUR

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Prijzen voor een tour in Berlijn

Voor de gids hanteren wij een trapsgewijs uurtarief, afhankelijk van het aantal deelnemers - zie de onderstaande tabel. Deze prijzen zijn exclusief BTW én exclusief transportkosten. Wij kunnen desgewenst huurfietsen of een touringcar voor u reserveren, neemt u daarvoor contact met ons op.  

Aantal personen Uurtarief                            
2 - 6 personen 60,00 € / uur
7 - 10 personen 75,00 € / uur
11 - 20 personen* 90,00 € / uur
21 - 30 personen* 105,00 € / uur
31 - 40 personen* 120,00 € /uur 
40+ personen*  135,00 € / uur

*Bij fietstours geldt een maximale groepsgrootte van 15 personen; bij wandeltours 25 personen. Bij grotere groepen verdelen we de groep over meerdere gidsen. De prijzen in de bovenstaande tabel gelden dan per gids.