Excursie Zeitenwende
Deze excursie gaat over grote veiligheidsvraagstukken in Europese haakt in op de actualiteit. Aan de hand van een uitgestippelde route door het politieke centrum van Berlijn krijgt u stap voor stap meer inzicht in de politieke keuzes van de Duitse staat.

Deze excursie in het kader van Berlijnse stadsontwikkeling is in het bijzonder interessant voor groepen die vanuit een vakinhoudelijke insteek naar deze stad reizen

Excursie: Spionage
Berlijn was de frontstad van de Koude Oorlog en een speelveld voor internationale spionagediensten. Ga mee op excursie en ontdek hoe actueel dit vandaag de dag nog is.

Uw persoonlijke interesses staan op de voorgrond. Laat ons weten wat u van Berlijn wilt zien en horen en wij stippelen voor u een unieke route door deze fenomenale stad uit.

Tijdens deze excursie laten we je zie hoe zichtbaar de Tweede Wereldoorlog soms nog is in de straten van Berlijn. In het kader van 75 jaar Bevrijding hebben we speciale routes uitgestippeld.

'Sporen van het Verleden' is één van de meest gevraagde tours van Berlijn op Maat. Onder leiding van een bevlogen gids ontdek je vlot de fascinerende historie van Berlijn.

Ga je op reis naar Berlijn en zoek je leuke activiteiten? Bezoek het stadje Posdam. Berlijn op Maat organiseert hier ook tours en excursies.