Berlijn op Maat biedt:

Groepsreizen in Berlijn - incentives - studiereizen - cultuurreizen - excursies - tours

U organiseert een groepsreis naar of een (bedrijfs)event in Berlijn? Dat komt goed uit! Wij helpen reis- en eventbureau's, (reis)organisaties, bedrijven en particulieren met de belangrijkste inhoudelijke aspecten van een verblijf in Berlijn: het vinden en organiseren van de geschikte activiteiten, de logistiek ter plaatse en een soepel verloop van uw programma. Wij stellen daarvoor onze expertise en onze gidsen beschikbaar. Zo krijgt uw reis extra meerwaarde en nemen we u veel zorgen weg en werk uit handen.  


Ook in ons aanbod:

Reisprogramma's voor groepsreizen en incentives in Berlijn
Berlijn op Maar organiseer excursies in Berlijn en Potsdam voor uiteenlopende groepen


Onze excursies

Reist u met een gezelschap naar Berlijn en heeft u interesse in een specifiek onderwerp, dan organiseren wij graag een excursie voor u. Wilt u juist in korte tijd een algemeen overzicht van te stad krijgen, dan zijn onze tours een uitstekende keuze. 


Excursies met Nederlandse gids - op maat gesneden - voor professionals


Onze toursTours in Berlijn met Nederlandstalige gids
Lezingen over Berlijn - historie - cultuur - stadsontwikkeling


Wie zijn wij

Berlijn op Maat is een initiatief van de Nederlandse stadsgidsen en ondernemers Peter Bijl en Tom Bergrath. Met onze passie voor Berlijn als vertrekpunt en onze gasten op de voorgrond, ontwikkelen wij excursiesstadsexpeditiesreisprogramma’s en tours. iedereen die van zijn reis naar Berlijn een onuitwisbare herinnering wil maken. Ook voor jou?


Nederlandstalige gidsen in Berlijn - Peter Bijl en Tom Bergrath van Berlijn op Maat - excursies - tours - lezingen - workshops - historie - politiek - cultuur - stadsontwikkeling