Groepreis naar Berlijn

Berlijn op Maat ontwikkelt tours, excursies en stadsexpedities en stelt programma's samen voor groepreizen naar Berlijn (en omgeving). Wij zetten ons graag in voor groepen die naast ontspanning ook verdere inhoud en verdieping aan hun Berlijn-reis willen geven. Organiseert u een Berlijn-reis voor uw eigen gezelschap? Wij helpen u graag met een programma, dat aansluit bij uw interesses én logistiek-organisatorisch klopt.  


Flexibele aanpak

Wij werken op maat; uw interesses, verwachtingen en wensen staan op de voorgrond. Iedere groep is op zijn manier uniek en dat vraagt om een flexibele aanpak. Wij hebben voor veel verschillende gezelschappen op maat gesneden programma's samengesteld: ondernemers uit verschillende bedrijfstakken, minder-validen, studenten, bestuurders, wetenschappers, schoolklassen, etc. Wat wij in ieder geval aan al onze groepen willen meegeven is een onuitwisbare herinnering aan een zeer bijzondere stad. Door te klikken op onderstaande beelden, krijgt u een indruk van onze programma's.  


Voor en met reisbureaus

Wij richten ons op de inhoud en logistiek van een reis en zijn geen reisbureau of touroperator. Wel werken wij veelal in opdracht van reisondernemingen, evenals voor uiteenlopende bedrijven, organisaties, afdelingen, clubs en verenigingen. Ook particuliere gezelschappen kunnen bij ons terecht.